Skip to content

Slowrun

Op een ontspannen manier (leren) hardlopen. Samen met een groep vrouwen iedereen in haar kracht zetten. Elkaar motiveren en stimuleren en bovenal plezier beleven aan het bewegen. Je hoeft niet een ijzersterke conditie te hebben om mee te kunnen doen. Slowrunnen is voor iedereen, echt waar, ook voor jou! Tijdens de training wisselen we het hardlopen af met oefeningen en leren we (beter) luisteren naar ons lichaam.

Tijdens de 10-weekse cursus focussen we op het plezier tijdens het bewegen, genieten we van de omgeving en leer je jezelf beter kennen. Iedere week staat er een ander thema centraal, van ademhaling tot voeding en van hormonen tot aan yoga.

Gun jij jezelf deze ontwikkeling en de tijd voor jezelf? Vind je het leuk om met een groep vrouwen samen in beweging te komen? En wil je ongemerkt je conditie een boost geven, met alle positieve gevolgen van dien? Meld je dan aan voor de 10-weekse cursus slowrunnen in het buitengebied van Enschede (Usselo).

Beeldmerk zwart
Slowrun 6�

Coming soon: e-book Happy Running

Mijn missie is om vrouwen in beweging te zetten. Ik leer je graag bewegen met plezier en geef je inzichten in de mentale processen die daar ook bij komen kijken. Ik laat je zien en ervaren dat inspanning en ontspanning niet zonder elkaar kunnen en heel goed samen gaan tijdens het sporten. In mijn e-book vind je 10 thema’s, onder andere;

LoopstijlLoopstijl
OntspanningOntspanning
Jouw krachtJouw kracht
MediterenMediteren
HormonenHormonen

In de 10 modules deel ik mijn zienswijze, ervaringen, tips, activiteiten en inspiratie. Een e-book boordevol interessante en toepasbare informatie waarmee je jezelf gegarandeerd in beweging zet!

Vanaf 24 april verkrijgbaar! Wil jij hierover mail ontvangen? Laat hieronder je gegevens dan achter.

Slow down
and get healthy

Slowrun 3
Slowrun 1
Slowrun 4

Happy Walks

Happy Walks zijn er voor vrouwen die zin hebben om de tijd voor zichzelf buiten door te brengen, in de natuur, samen met een groep gelijkgestemde vrouwen. We wandelen op een stevig tempo in de omgeving van het Rutbeek in Usselo.

Maar we gaan niet alleen maar wandelen, onderweg zullen we ook fijne oefeningen doen om je lijf te stretchen en wat uit te dagen. En er is ruimte voor bewustwording, momenten van delen en momenten van stilte. Iedere wandeling laten we ons verrassen. Bewegen met plezier staat altijd centraal.

Ben je nieuwsgierig naar de Happy Walks? Dan nodig ik je van harte uit om mee te komen doen. Op 15 april start de 8-weekse cursus, waarbij iedere week een ander thema centraal zal staan. In de basis gaat het altijd om lekker wandelen en rustig conditie opbouwen. Daarnaast gaat het o.a. om gronden, ademhalen, ontspannen, voeding en jouw kracht. 8 weken lang, iedere maandagochtend van 10:00-11:00 uur, in Usselo. Je bent welkom!

Rooster

Prijzen

We starten in principe altijd vanaf het zandpad bij de Forelderij in Usselo..

Wil je een proefles meedoen? Dat kan altijd, neem dan even contact met me op. 

10-weekse SlowRun cursus: 149,-

8-weekse Happy Walk cursus: 99,- 

Na het volgen van een cursus kun je kiezen voor:

  • Slowrun abonnement voor 33,- p.m. (onbeperkt lessen meedoen
  • Slowrun 10-rittenkaart voor 99,- euro. (3 maanden geldig)

Voor de Happy Walks geldt:

  • Happy Walk abonnement voor 27,- p.m
  • Happy Walk 10-rittenkaart voor 81,- euro. (3 maanden geldig)
Een losse les kost 10,- euro.
 

Meer informatie

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op de website of ben je benieuwd naar de maatwerkmogelijkheden?
Mail naar balans@actbyjoyce.nl