Skip to content

Mijn missie

Als ervaren coach, trainer, breinbewonderaar en adviseur, begeleid ik je graag naar het plaatsen van jezelf bovenaan jouw prioriteitenlijstje. Het prioriteren van je eigen welzijn is de essentiële basis voor het realiseren van al je wensen en doelen. 

Jou als vrouw leren bewegen met plezier. Letterlijk en figuurlijk in beweging brengen, met daarbij aandacht voor zowel je fysieke en je mentale gezondheid. Op zoek naar jouw innerlijke kracht, jouw vertrouwen en jouw plezier, om daarmee rust en balans te realiseren.

Mijn verhaal

Mijn persoonlijke reis naar balans, zelfinzicht en zelfcompassie was een uitdagend pad, maar heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Jarenlang deed ik er (onbewust) alles aan om maar niet met mezelf bezig te zijn, niet in de spiegel te kijken en altijd maar door te gaan. Hard werken, mijn eigen boontjes doppen, altijd voor iedereen klaarstaan, dat was mijn mantra in het leven. Dat gaf me voldoening maar ik merkte niet dat ik mijn lichaam aan het uitputten was.

Beeldmerk zwart
Joyce Pol

Mijn keerpunt kwam in het begin van 2020. De confrontatie met het uitblijven van een zo gewenste tweede zwangerschap leidde tot een EMBloedtest, die onthulde dat mijn lichaam constant onder stress stond en moeite had met het opnemen van vitamines en mineralen. Dit inzicht dwong me om mijn levensstijl te heroverwegen, rust te nemen, mijn eetgewoonten te veranderen en supplementen te gebruiken. Deze keuzes resulteerden niet alleen in herwonnen vitaliteit, maar wonderwel ook in een zwangerschap!

Zingeving en Transformatie

Eind 2020 verwelkomde ik mijn dochter en zoon, waarmee mijn droom van een gezin van vijf werkelijkheid werd. Het eerste jaar met de tweeling, gecombineerd met de uitdagingen van een pandemie, was zacht gezegd, intens. Ik merkte opnieuw dat ik mezelf op de laatste plaats zette.

En dus besloot ik eind 2021, dat 2022 mijn jaar zou worden, het jaar waarin ik mezelf op de eerste plaats zou zetten. Brain Balance kwam op mijn pad en de 1,5 jaar durende opleiding bleek een waardevol cadeau aan mezelf. Ondanks, of misschien wel juist door het plotselinge verlies van mijn moeder vlak voor de start van de opleiding, voelde ik de overtuiging om mijn zielsmissie te gaan leven.

Dankbaarheid is
het geheugen van je hart

Joyce 3

Dankbaarheid en Kracht

In het najaar van 2022 nam ik de spannende beslissing om mijn baan als HR-adviseur op te zeggen en mijn carrière voort te zetten als ondernemer. Mijn missie om vrouwen te leren bewegen met plezier en om daarmee rust en balansen realiseren, kwam daarmee tot bloei.

Ben je benieuwd hoe ik deze missie vormgeef? Kijk vooral hier op mijn website of volg mijn reis via Instagram of LinkedIn.

Met volle overtuiging kan ik zeggen dat het zo ongelooflijk loont om jezelf echt aan te kijken. Doordat ik mezelf op de eerste plaats leerde zetten, kan ik nu met passie en plezier anderen bijstaan, mijn kennis delen en laten zien hoe waardevol het leven is wanneer je echt kiest voor jouw leef- en werkplezier.

Neem contact op met Joyce

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op de website of ben je benieuwd naar de maatwerkmogelijkheden?
Vul hieronder het contactformulier in of mail naar balans@actbyjoyce.nl