Skip to content

Mijn missie

Zoveel mogelijk vrouwen in Twente in beweging zetten. Dat is mijn missie. Ontstaan door mijn eigen levenservaring en de urgentie die ik voel om te delen. Het prioriteren van eigen welzijn is de essentiële basis voor het realiseren van wensen en doelen. 

Vrouwen leren bewegen met plezier. Letterlijk en figuurlijk in beweging brengen, met daarbij aandacht voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Op zoek naar kracht, vertrouwen en plezier, om daarmee rust en balans te realiseren.

Beeldmerk zwart
Joyce Pol

Zingeving en Transformatie

…..

Dankbaarheid is
het geheugen van je hart

Joyce 3

Dankbaarheid en Kracht

In het najaar van 2022 nam ik de spannende beslissing om mijn baan als HR-adviseur op te zeggen en mijn carrière voort te zetten als ondernemer. Mijn missie om vrouwen te leren bewegen met plezier en om daarmee rust en balansen realiseren, kwam daarmee tot bloei.

Ben je benieuwd hoe ik deze missie vormgeef? Kijk vooral hier op mijn website of volg mijn reis via Instagram of LinkedIn.

Met volle overtuiging kan ik zeggen dat het zo ongelooflijk loont om jezelf echt aan te kijken. Doordat ik mezelf op de eerste plaats leerde zetten, kan ik nu met passie en plezier anderen bijstaan, mijn kennis delen en laten zien hoe waardevol het leven is wanneer je echt kiest voor jouw leef- en werkplezier.

Neem contact op met Joyce

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op de website of ben je benieuwd naar de maatwerkmogelijkheden?
Vul hieronder het contactformulier in of mail naar balans@actbyjoyce.nl