Skip to content

Coaching

In mijn werk als HR adviseur heb ik vele coaching gesprekken mogen voeren. Thema’s als loopbaan, vitaliteit, persoonlijke effectiviteit, stress, burn-out, balans tussen werk en prive, zijn veelvuldig de revue gepasseerd. Thema’s waarbij ik ook jou kan begeleiden. Uiteindelijk leiden veel van deze thema’s allemaal naar de oorsprong: liefde en erkenning voor jezelf. Ik bied een aantal trajecten aan, uiteraard is ieder traject uniek en wordt alles op maat aangeboden.

Beeldmerk zwart
Joyce Pol
Framework coaching 2

1:1 traject

Benut je volledige potentieel en vergroot zowel je leef- als werkplezier met een op maat gemaakt coachtraject. Aan de hand van onderstaand framework kijken we heel gericht waar voor jou de aandacht en focus naartoe mag gaan.

Ontdek hoe je bewuster kunt leven, stress weet om te buigen en hoe je trots kunt zijn op jezelf. Laat mij je begeleiden naar een betekenisvol en bevredigend leven, waar je zowel persoonlijk als professioneel floreert. In dit traject investeer je in je gezondheid en ontdek je de sleutel tot blijvend leef- en werkplezier.

Het traject duurt 6 maanden, waarin we elkaar iedere maand live zullen zien en waarbij we in de tussenliggende weken ook regelmatig contact hebben. Je ontvangt een werkboek met opdrachten en oefeningen om daadwerkelijk verandering mogelijk te kunnen maken. Ik bied je geen quick-fix traject, maar we gaan voor blijvend positief resultaat.

Prijs op aanvraag

MOM on fire

MOM on Fire is een online coachtraject dat in Q3 van 2024 gelanceerd zal worden. Voor mij met als doel om coaching voor een grotere groep vrouwen mogelijk te maken. 1:1 trajecten kunnen een behoorlijke drempel opwerpen. Of dat nu met tijd of geld te maken heeft of met de angst voor confrontatie, niet iedereen wil of kan kiezen voor een 1:1 traject. Maar ik gun iedereen de mogelijkheid om aan de slag te gaan met het doorbreken van patronen en het vergroten van leef- en werkplezier.

Met het online coachtraject kun je daarin hele mooie stappen zetten en ik zal je heel veel handvatten geven om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken blijvend te veranderen wat jij wenst.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit traject en de lancering er van? Laat je mailadres dan achter.

Over mij 3

Jouw gedachten
bepalen jouw geluk

Neem contact op met Joyce

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op de website of ben je benieuwd naar de maatwerkmogelijkheden?
Vul hieronder het contactformulier in of mail naar balans@actbyjoyce.nl