Skip to content

Over Joyce

Als coach, trainer, breinexpert en adviseur help ik je graag om jezelf op de eerste plek te zetten. Goed voor jezelf zorgen vormt de basis voor al het andere dat je in het leven wilt doen. Mijn weg naar balans, zelfkennis, compassie en liefde voor mijzelf was een behoorlijke ‘bumpy road’.

Hoop

Jarenlang deed ik er (onbewust) alles aan om maar niet met mezelf bezig te zijn, niet in de spiegel te kijken en altijd maar door te gaan. Hard werken, mijn eigen boontjes doppen, altijd voor iedereen klaarstaan, dat was zo’n beetje mijn credo in het leven. Ik haalde daar ook voldoening uit en merkte zeer zeker niet op dat ik mijn lichaam aan het uitputten was.

Beeldmerk zwart
Joyce 1

De ommekeer kwam begin 2020 toen ik, ten einde raad door het uitblijven van een zo gewenste tweede zwangerschap, een EMBloedtest liet doen. Daaruit bleek dat mijn lichaam in een continue staat van stress verkeerde en daardoor nauwelijks in staat was om vitamines en mineralen op te nemen. Mijn lijf was enkel bezig met overleven. De uitslagen en het adviesgesprek openden mijn ogen en lieten kraakhelder zien wat me te doen stond. Rust nemen, radicaal mijn eetgewoonten omgooien en mezelf ondersteunen met suppletie. Ik voelde heel sterk dat het een kwestie van nu of nooit was. Mijn lijf reageerde dankbaar op deze keuze en als kers op de taart raakte ik wonderwel zwanger!

Zingeving

Eind 2020 werd mijn gezin verrijkt met de komst van mijn dochter en zoon. Een gezin van vijf is waar ik vroeger van droomde en opeens was het werkelijkheid. Het werd echter een surrealistisch eerste jaar als gezin van vijf met de intensieve zorg voor de tweeling en een pandemie met bijbehorende beperkingen en uitdagingen. Je raadt het misschien al, ik zette mijzelf met gemak weer op de laatste plaats.

Eind 2021 nam ik echter het besluit dat 2022 mijn jaar moest gaan worden, het jaar waarin ik mezelf dan echt op de eerste plaats ging zetten. Begin 2022 kwam Brain Balance op mijn pad, ik schreef me in voor de opleiding en het voelde alsof dat een groot cadeau aan mezelf was. Een opleiding van 9 maanden waarin ik volledig naar mijzelf mocht (moest) gaan kijken, mezelf zou gaan ontcijferen en echte aandacht voor mij zou gaan hebben.

Vlak voor de start van de opleiding overleed mijn moeder plotseling. Haar zien overlijden is een absoluut levens veranderend moment geweest. In het diepst van mijn zijn voelde ik daar de overtuiging ontstaan om mijn zielsmissie te gaan leven.

Dankbaarheid is
het geheugen van je hart

Joyce 3

Mijn kracht

In het najaar van 2022 zegde ik mijn baan als HR-adviseur op en ben ik voor mezelf begonnen. Hierdoor kon ik mijn zielsmissie gaan uitdragen; het normaliseren van een gezonde levensstijl. Om mentaal welzijn te ervaren, om balans in je leven te voelen en om ultieme zelfliefde te ervaren. Op welke manieren ik deze missie vormgeef lees je hier op mijn website en kun je natuurlijk ook volgen via Instagram of LinkedIn.

Met volle overtuiging zeg ik dat 2022 daadwerkelijk mijn jaar werd, het jaar waarin ik echt voor mezelf gekozen heb en juist daardoor kan doen wat ik zo graag doe: zorgen voor een ander, met passie en plezier mijn kennis overdragen en laten zien hoe mooi en waardevol het leven is als je jezelf in de spiegel aankijkt en jezelf op de eerste plaats zet.

Neem contact op met Joyce